Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokta revbenssjäll

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mångas favorit på julbordet. Men passar när som.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär revbensjällen i lagom bitar. Krydda & stek dem så de får fin färg. Lägg dem i en gryta & häll på vatten så det täcker dem. Smula sönder köttbuljonen & lägg den i grytan.
  2. Låt koka på svag värme i ca 60 min .Syns när köttet börjar släppa från benet.
  3. Srevera med kokt potatis & en god sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.