Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokta rödbetor med kantareller och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Avlägsna roten och blasten från rödbetorna och picka dem lätt med en gaffel. Lägg ner dem tillsammans med kryddorna i en kastrull, häll på äppelcidervinägern och täck med vatten. Låt koka ca 30 minuter. Ta upp rödbetorna och lägg dem på hushållspapper. När de svalnat dra skalet av rödbetorna och dela dem.
  2. 2. Stek svampen knaprig i smör. När svampen börjar bli klar, tillsätt den hackade löken och låt fräsa med. Smaka av med salt och peppar.
  3. 3. Blanda alla ingredienserna till vinägretten.
  4. 4. Värm rödbetorna i lite smör. Strö över den steka svampen och ringla över lite vinägrett. Garnera med tunt skivad ost och strö över persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.