Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolafylld choklad

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott att äta till julen men går bra till annat också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen över vattenbad eller på låg effekt i mikrovågsugn. Glasera insidan av 25 små folieformar med chokladen. Blanda vispgrädde, sirap, strösocker och flor med chokladsmak i en glasskål som tål mikrovågsugn.
  2. Koka smeten på 600 W i 5 minuter. Rör om och låt koka i ytterligare 2-3 minuter. Kyl ned smeten något och fördela den i formarna. Täck med smält choklad.
  3. Du kan även tillaga kolan i en kastrull på spisen under omrörning i ca. 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.