Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolaglaserad nötkaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ägg och socker röres väl och blandas med det rörda smöret, de hackade nötterna och mjölet vari bakpulvert blandats. Kakan gräddas i smord form i ugnen, 200-225 grader, 30 minuter.
  2. Då den kallnat, glaseras den.
  3. Mjölk, socker, sirap och kakaopulver kokas under omrörning tills det tjocknat. Då iblandas smöret. Glasyren öses över den kalla kakan.
  4. Garnering: Hackad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.