Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolakakor

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Prova Cane syrup i knapriga kakor till fikat , i kolatårtan på födelsedagen eller att spritsa som sås över efterrätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman samtliga ingredienser i en skål och arbeta samman till en deg.
  2. Dela degen i 4 bitar och rulla bitarna till långa stänger. Lägg på plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 200° i cirka 5 minuter.
  3. Skär längderna i bitar direkt. Förvara kakorna torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.