Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolakakor med kakao

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Låter nästan som chokladkola och säkert lika gott. Har inte själv hunnit att testa receptet ännu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, socker och sirap poröst. Blanda ner resterande ingredienser. Tillsätt ev. lite mer mjöl.
  2. Dela i två delar och rulla till längder. Lägg på bakplåtsklädd plåt. Platta til dom och räffla med en gaffel. Grädda i 175 grader i 15-18 minuter.
  3. Skär i sneda bitar medan kakorna ännu är varma. Låt svalna helt på plåten. Om du vill garnera dom, så smält chokladen och ringla över i tunna strängar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 21 april 2015

    Bra recept! Stark chokladsmak men det mildrades med den vita chokladen. Fullt pott med stjärnor/ kram

  • Bappi 7 maj 2015

    Ska baka dessa igen för de fick full pott :-) Vit choklad på kakan gör det hela så smaskigt gott/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.