Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolakladdkaka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Seg och härlig kaka med god kolasmak! Serverade med glass och grädde! (Den blir inte superkletig)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och rör ner socker, ägg och sirap. Blanda torrvarorna i en bunke och blanda ner i smeten. Slå smeten i en smord långpanna eller ungsfast form. (Du kan även använda bakplåtspapper.)
  2. Grädda i 180 grader i 18 minuter. Låt svalna och skär i bitar. Servera kakan med vispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Tine 2 maj 2008

    Jättegod Tack föfr receptet Tine

  • bjuranna 18 juli 2008

    Den blev inte kladdig som kladdkaka. Kanske jag gräddade för länge? God kolasmak av sirapen.

  • chokladcookie 31 juli 2008

    Den var i ugnen lite för länge med lite för mycket bakpulver, men den var god. Fick inte så mycket kolasmak.

  • eke85 11 augusti 2008

    Rätt så god men inte så kladdig! ändå hade jag ugnen på 175 och gräddade den bara i 12 minuter :( Men nog kunde man äta två bitar :) Ska prova en gång till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.