Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolasås från Gotland

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Kaloribomb men fantastiskt god till glass. Smakar som flytande knäck...

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop allt och servera varm till glass.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • SaraFreij 25 mars 2008

    Guud, så gott! Gjorde den till fruktsallad och glass. Åt det som blev över med sked efter att det stelnat i kylskåpet!! Mmmmmm!!!!

  • bjuranna 30 juli 2008

    Väldigt god! Den blev så där härligt len i konsistensen. God både varm och kall.

  • irko 6 september 2008

    Hej! Jag som är född och bor på gotland blev stormförtjust i denna gotländska kolasås! Va kul att den är just gotländsk! Gottgottigottgott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.