Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolastänger

(1 kommentar)  
Skriv ut

Underbara små kakor med ett täcke av choklad och kokos

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa margarin och socker kraftigt, blanda i äggulan. Tillsätt mjöl och vaniljsocker och arbeta ihop till en deg.
  3. Platta ut degen på bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x20 cm. Grädda i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Hacka chokladen och strö över den nygräddade kakan. Låt chokladen smälta och bred ut så att den täcker hela kakan. Strö över kokosflingorna.
  5. Låt kakan svalna och skär den i avlånga bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • imminn 20 januari 2011

    Hej! Ska smöret vara smält? MVH Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.