Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kom-i-gång-frallor

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Snabba, enkla och goda, frallorna bakas med bakpulver så de behöver inte jäsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 16 frallor
  2. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, bakpulver och salt i en bunke. Häll filmjölk och margarin över mjölblandningen och rör ihop.
  3. Baka ut degen med lite mjöl på fingrarna, dela i 16 delar och forma till frallor. Pensla med ägg och strö över fröna och grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Kommentarer (2)

  • Annie28 1 april 2011

    Hej jag bara undrar över receptet? i ingredienserna står det mjölk men i beskrivningen står det filmjökl? vad ska det vara... tacksam för svar snabbt!

  • Annie28 1 april 2011

    Oj stavade visst fel.. ska ju vara filmjölk!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.