Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kometgryta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättelätt och god fiskgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarin i en kastrull och vispa ner vetemjölet. Dra kastrullen av värmen och tillsätt vatten, buljong och matlagningsgrädde under vispning.
  2. Tillsätt purjolök och chili och låt såsen puttra ca 3 minuter. Smaksätt med senap och dill.
  3. Låt fisken rinna av, skär den i bitar blanda sedan ner dem i grytan. Låt grytan sjuda i ca 20 minuter tills fisken är klar och smaka av med salt och peppar.

Kommentarer (1)

  • Pirkko 16 november 2008

    God gryta ! Nästa gång jag tar lite mindre dill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.