Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kondiskakor

 
Skriv ut

Enkla kakor, med rykande åtgång.Förvara dem helst i frysen, och ta fram dem samtidigt som du sätter på kaffe eller the.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vitorna till hårt skum. Blanda alla torra ingredienser och rör ner försiktigt i äggvitorna.
  2. Lägg teskedsvis på bakplåtspapper. ( Inte för mycket, de blir större i ugnen) Grädda tills de fått fin färg ca 10 min i 175 grader.
  3. Blanda undertiden det mjuka smöret med resten av ingredienserna.
  4. När kakorna svalnat läggs de ihop 2 och 2 med kräm mellan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.