Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konditorikaka

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Mycket saftig och lite syrlig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till kakan. Tag ur en liten del som man ska strö över till sist över fyllningen. Bred ut degen i en ungsplåt
  2. Fyllning: Blanda ihop fyllningen och bred den över kakan Och sist strör man på lite deg som man tog ur.
  3. Gräddas i 175-200 grader ca ½ timme. Skär den i rutor. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • GerdHarriet 16 mars 2009

    Konditorikakan blev bra som glutenfri också,använde Sempers fin mix.

  • gds877 26 augusti 2010

    Smakade mycket bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.