Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konfektkaka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel kaka att göra

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Bryt ner blockchokladen och dra kastrullen från värmen. Rör om då och då tills chokladen smält helt. Vispa ägg och socker pösigt och rör försiktigt ner chokladsmeten. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det i smeten. Försök att få bort eventuella klumpar. Häll smeten i formen och grädda ca 12 minuter i 225 grader. Förvara kallt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.