Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konfektkaka

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kan varieras med det man har hemma

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en liten form (10 x 20 cm) med bakplåtspapper eller aluminiumfolie. Hacka nougaten och chokladen och smält över vattenbad. Hacka nötter och cocktailbär. Blanda florsocker och eventuellt rom med den smälta chokladen och nougaten. Tillsätt frukt och mandlar. Häll smeten i formen och låt stå i kylskåpet tills den har stelnat. Skär konfektkakan i bitar och servera den till en kopp kaffe.
  2. Man kan även använda exempelvis torkad ananas, aprikoser eller annan valfri torkad frukt efter vad man tycker om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.