Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konjak- och kaffetårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Helt underbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tårtbottnen i en springform. Droppa på konjak.
  2. Stöt snabbkaffepulvret i en mortel. Blanda kaffepulver, florsocker och grädde i en bunke. Vispa med elvisp.
  3. Mosa philadelphiaosten i en djup tallrik och tillsätt lite av den vispade grädden. Blanda ner philadelphiablandningen i resten av grädden. Om det är svårt att blanda – kör lite med elvispen. Tillsätt äggulorna.
  4. Bred blandningen ovanpå tårtbottnen. Frys glasstårtan i 3 timmar. Strö på cappuccinokulor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.