Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Påskgodis!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde och matfett i en kastrul. Bryt sönder chokladen och blanda i. Tillsätt muscovadoråsocker, vaniljsocker och kakao. Rör tills chokladen har smält. Blanda i konjaken. Låt vila i kylskåp över natten. Forma tryffeln till ägg som doppas i kakao och sockerblandingen. Förvara i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Miltons7a 23 mars 2009

    de här måste testas nu till påsk

  • luthfisk 1 april 2009

    Säger som Föregående talare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.