Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konjakskryddad kycklinggryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mustig gryta med härlig rosmarindoft

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda och vänd kycklingen i mjölet och stek dom gyllenbruna i olivolja och smör i en gryta. Lägg åt sidan och fräs lök, morötter och rotselleri i grytan.
  2. Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt de övriga ingredienserna Låt grytan koka på svag värme under lock i 40 minuter. Rör om då och då. Späd ev med lite vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.