Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fantastiskt god sås t.ex till oxfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och peppar. Blanda ner konjak, vatten och kalvfond och låt det koka i 5 min. Ska ihop 2 msk mjöl med 1 dl grädde och låt koka ytterligare 5 min. Smaka av med soja och salt
  2. OBS! Alkoholen dunstar och kvar blir bara den goda smaken

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 27 september 2008

    Kan bara instämma, verkligen en fantastisk god sås! Klar 5:a! Använde De Luze VS (nr 164) 269:- i såsen, god och prisvärd konjak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.