Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koreshte morgh / kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs den i olja i en gryta. STycka kycklingen i mindre bitar och lägg dem i kallt vatten i 15 minuter. Ta sedan upp bitarna och torka av dem. Låt dem fräsa med i grytan. Tillsätt gurkmeja, tomatpuré, salt och peppar efter egen smak. Häll på kallt vatten så att det knappt täcker kycklingbitarna och låt koka ordentligt i ca: 45 minuter.
  2. Servera med någon risrätt, pasta, kokt potatis, potatisgratäng eller pommes frites.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gullun 24 november 2008

    Denna rätt låter inte särskilt märkvärdig, men oj vad gott det är!! hade basmatiris + uppvärmda berberis m lite socker til. GOTT!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.