Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korianderkavring med lök och morötter

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En lite ljusare och luftigare kavring med härlig saftighet och smak. Skivas i tunna skivor och går perfekt att frysa in. Bon Apetit!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Smörj och bröa 1 stor avlång brödform på ca 3 liter, eller 2 mindre. Riv morötterna fint eller grovt efter egen smak. Lägg alla ingredienser i en degbunke och blanda med degkrokar. Smeten ska bli tjock, seg och kladdig. Häll smeten i formen och jämna till ytan. Grädda på nedersta falsen i ca 90-105 minuter. Den kortare tiden om ni gör i 2 formar. Vält ur formen och låt svalna helt invirad i bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.