Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korintkakor

 
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Väldigt goda korintkakor och jag lägger alltid till extra korinter så det blir rejält i, precis som jag gillar det. Fann receptet hos Smaskens och jag har bakat korintkakor innan, men aldrig blivit nöjd, men nu har jag funnit min favorit i dessa rackarna.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman smör och socker och rör sedan i korinterna. Rör vetemjöl med bakpulver och häll i korintblandningen. Dela degen i två delar och rulla vardera bit till cirka 5 cm tjocka rullar. Skär dem i skivor och placera kakorna på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i cirka 10 minuter eller tills kakorna fått lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.