Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Glutenfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka ihop mandelmassa och smör eller margarin med maizena och bakpulver. Blanda i socker, kanel och sist korinter.Ta klickar av degen och trilla kulor.
  3. Lägg dem på bakpappers klädd plåt, tryck till med en gaffel. Grädda i ca: 7-8 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • helemm 3 december 2013

    Vad menas med "maizenamjöl"? Jag har testat med både maizena majsstärkelse och majsmjöl och båda gångerna flöt kakorna ut/ihop till ett enda stort flarn. Förutom det så var det goda kakor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.