Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korintkakor med choklad

 
Skriv ut

En spännande smaksättning till vanliga korintkakor. Blir ca 50 kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägget. Blanda korinter, hackad mörk choklad, vetemjöl och bakpulver, och rör ner i smeten.
  3. Klicka ut degen på plåtar med bakplåtspapper, med ett par teskedar. Grädda mitt i ugnen, ca 12 minuter.
  4. Tips! Kakdegar ska aldrig knådas, då blir den seg och kakorna inte möra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.