Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korngrynssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soppan är gjord på billiga råvaror och kallades förr i tiden för sluring.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kött och grönsaker centimeterstora tärningar. hetta upp en stor kstrull med en klick smör. Bryn fläsket och grönsakerna några minuter. Tillsätt buljong, korngryn, lagerblad och kryddpepparkorn, låt koka upp.
  2. Sänk värmen och låt alltsammans sjuda under lock tills grönsakerna känns mjuka, ca 10 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar om det behövs. Garnera med färsk timjan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.