Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kornkex med kummin

 
Skriv ut

Trevliga kex som passar utmärkt till goda ostar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda smör, kornmjöl, grahamsmjöl, kummin och salt i en bunke till en grynig massa. Tillsätt äggvitan och filmjölken och blanda till en lös deg. Låt degen vila i kylskåp i ca 30 minuter.
  3. Tag degen ur kylen och kavla ut den på ett bakplåtspapper. Då är det lätt att föra över den hel på plåten för att sedan sporra ut kexen eller skära med kniv direkt på plåten med bakplåtspapperet under.
  4. Grädda i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.