Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv med lök och äpple

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Korv behöver inte alls vara tråkigt. Med de här tillbehören upphör korv att vara vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn korvarna i en het lättoljad stekpanna tills de fått fin färg på alla sidor.
  2. Skala och strimla löken. Skala, kärna ur och skär äpplet i klyftor. Lägg ner i pannan med korven och låt fräsa tills löken börjat mjukna.
  3. Häll på äppeljuice och kycklingfond. Sjud tills hälften av vätskan återstår.
  4. Fördela korv, lök och äpple på tallrikar. Rör ner salvia och smör i stekpannan med den återstående vätskan. Smaka av med salt och peppar. Skeda över såsen. Servera med potatismos och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SE4 6 maj 2009

    Sasen blev jattegod - jag anvande timjan istallet for salvia.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.