Kryddiga korvar och en krämig potatisröra - en jättegod middag som garanterat blir en ny favoriträtt på matbordet.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C. Skala potatisen, skär i mindre bitar och koka nästan mjuk i lättsaltat vatten.
- Skär korvarna i ca 1 cm tjocka skivor. Skiva löken tunt och dela svampen i kvartar. Hacka de soltorkade tomaterna fint.
- Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek korven, löken och svampen tills de börjar få lite färg. Blanda ner osten och de soltorkade tomaterna och lägg i ena halvan av en ugnssäker form.
- Häll bort vattnet från potatisen och blanda med senap och crème fraiche. Krydda med salt och peppar. Lägg upp potatisen bredvid korven i gratängformen.
- Gratinera i ugnen tills gratängen börjar få färg.
Servera med en sallad.
Publicerat den
7 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar