Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

korv stroganoff med oxsvanssoppa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har fått ett fint betyg på den här, min son som är kock och har egen restaurang säger alltid att det är bara mamma som kan göra korv stroganoff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i stavar och bryn ordentligt med smör Häll över oxsvanssoppan och grädden och ketchup har jag i ganska mycket, det är en smaksak, salta efter behag och låt allt puttra en stund, klipp sen över rikligt med persilja.
  2. Jag har aldrig några mått man måste prova sig fram till rätt smak men oxsvanssoppan gör sitt det kan jag lova. Sen äter vi ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.