Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvbröd med rostad lök

 
Skriv ut

Att baka egna korvbröd är både enkelt och gott. Kom bara ihåg att genast frysa in de korvbröd som inte ska ätas samma dag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke och tillsätt mjölk och salt. Rör om tills jästen löst sig. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta till en smidig deg.
  2. Dela degen i 12 bitar och forma dem till släta, avlånga korvbröd. Lägg dem glest på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Låt jäsa under bakduk ca 1 tim eller tills bröden jäst upp till dubbel storlek.
  4. Sätt ugnen på 225 grader.
  5. Grädda korvbröden i mitten av ugnen 8-10 min. Låt dem kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.