Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvfrittata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med gurk- och paprikasalsa. Recept av landslagskocken Tom Sjöstedt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva ölkorven och falukorven tunt och skär centimeterbreda bitar av falukorvsskivorna. Stek korv, svamp och lök i matolja. Smaka av med salt och peppar. Vispa ägg och mjölk. Smaka av med salt.
  2. Varva svampröran, potatis, babyspenat i ett smort bleck. Häll över äggblandningen och baka i ugnen på 150 grader ca 45 minut. Skär upp i portionsbitar. Skär gurka och paprika i skivor. Blanda med gemsallad, gräslök och olivolja. Garnera med plockad körvel.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.