Gott och blandat. En korvgryta är enkel du kan ha i det mesta. Här har du en kroatisk variant med aubergine och zucchini.
Instruktioner
- Skär kabanossen i bitar. Bryn korvbitarna och salsiccian i olja i en het stekpanna ca 5 minuter.
- Skala och hacka löken och vitlöken. Ansa och tärna zucchini och aubergine. Hetta upp oljan i en gryta. Fräs lök och vitlök ca 3 minuter.
- Tillsätt zucchini och aubergine och fräs ca 3 minuter. Smula ner buljongtärningen och fräs ytterligare 1 minut. Tillsätt ajvar relish och blanda väl.
- Tillsätt lagerblad, pepparkorn, timjan, vatten och syltlöken. Låt koka under lock ca 5 minuter.
- Lägg korven i grytan och låt koka under lock ca 10 minuter eller tills korven är klar. Garnera med färska örter.
- Servera grytan med rostat bröd, yoghurt eller créme fraiche.
Publicerat den
1 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar