Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvgryta med kantarell

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag lagar inte så ofta korv men när jag gör det så blir det sällan nåt "vanligt" så heller inte när denna gryta kom till å den är jättegod och rätt snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

Skala ock skär rotfrukter och potatis i små bitar och skär korven i skivor som sen delas i bitar. Koka upp vatten och buljongtärning och lägg i rotfrukterna. Koka ca 5 min å lägg sen i potatis och korv och krydda. Koka ca 15 min. Rör sedan ner osten och koka och rör tills den smält. Servera med en grönsallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.