Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smal rätt som är enkel att göra och jättegod!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär korven i skivor och sen i halvmånar. Koka upp buljongen i en gryta eller traktörpanna, lägg i lagerblad och strimlad vitkål och låt koka tills kålen mjuknat. Strimla paprikan och lägg i den tillsammans med vitkålen, lått puttra med en stund. Ha i senap och smaka av. Ha i korven sist och låt den bli genomvarm. Servera med potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.