Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb, lätt och läcker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Skär korven i munsstora bitar och bryn dem i en torr stekpanna. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Lägg korv ratatouille, bönor, senap och vatten i en gryta. Värm försiktigt till kokpunkten. Häll över korvblandningen i en 1,5 liters gratängform. Täck över och håll varmt.
  2. Gör potatismoset. Skala och tärna potatisen och koka mjuk ca 10 min. Mosa och rör ner lök, mjölk och matfett. Bred eller spritsa ut moset över korvgrytan. Strö över den rivna osten. Gratinera ca 15 min i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.