Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvgryta med tomat och vitlök

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god och väldigt simpel korvgryta. Den passar utmärkt både som lunch och middag. Går att variera den väldigt mycket. Snälla, ni som sparar/läser mina recept! Jag uppskattar att ni gör det och skulle gärna ta emot lite kommentarer också!! Och även ett betyg tack!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka löken. Smält margarin i en stekpanna och skär korven under tiden i lagom stora bitar.
  2. Häll i löken och sätt på medelvärme på plattan.
  3. Pressa ner vitlöken och fräs tills allt blir mjukt.
  4. Öka värmen och ha i korven. Låt steka i någon minut och ha därefter i tomatpurén och rör om.
  5. Låt det fräsa i ytterligare någon minut och skär paprikan i små bitar under tiden.
  6. Krydda allt och ha i krossade tomater.
  7. Låt puttra i någon minut till och ha därefter i paprikan precis innan servering.
  8. Servera med pasta, potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.