Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvgulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs korv i smör eller olja. Tillsätt sedan den hackade löken, morot, potatis, vitlök, tomat-puré, mjöl, kryddor och citron. Fräs en stund under omrörning och häll sedan i buljong. Låt gulaschen koka under lock tills den känns klar, ca en halvtimme.
  2. Servera med bröd och en klick crème fraiche med lite rivet citronskal. Garnera gärna med lite färsk mejram.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.