Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvjambalaya

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassiska jambalayan på svenskt vis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i buljongen smaksatt med paprikapulver i ca 20 minuter.
  2. Kärna ur och strimla chili och paprika. Skala och finhacka lök och vitlök. Skär korven i bitar.
  3. Fräs chili, paprika, lök och korv i en stekpanna med olja.
  4. Blanda det frästa med det nykokta riset och ananasen skuren i små bitar.

Kommentarer (1)

  • SvetlanaLindahl 29 juli 2010

    lätt att göra o go!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.