Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvkaka/ vegetarisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

fattar inte varför den skall heta korvkaka när den inte varit i närheten av en korv

Ingredienser

Instruktioner

Koka korngrynen i vatten i 15 minuter. I med sojamjölken och låt koka 30 minuter till. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i lite mjölkfritt margarin. Blanda korngrynsgröten med löken och russin. Smaka av med sirap och kryddor. Häll smeten i en smord form och grädda i mitten av ugnen i 30 minuter eller tills kakan har fått fin färg. Servera med lingonsylt

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bianca72 13 maj 2010

    Namnet kanske är en koppling till korngrynskorv och kryddnejlikakryddningen..? Låter som en annorlunda rätt. Ska prova.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.