Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvlasange omgjord i Bappis smak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gjorde om ett hittat recept på denna matsida till mitt eget och i min egen smak. Inget ont talat om det andra receptet för det fick fyra stjärnor av mig ändå :-))

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet i en kastrull på svag värme. Vispa ned mjölet och tillsätt den kalla mjölken, allt på en gång. Rör någon gång tills såsen kokar upp. Koka den 3-5 minuter och rör då och då. Smaka av med salt och peppar
  2. Skiva sen varmkorven i tunna skivor och fräs allt i lite margarin. Smaksätt sen med lite ketchup efter behov pressa ned ca en klyfta vitlök. Låt allt koka ihop så det blir lite tjockare och krämigare. Smaka av med salt och peppar efter behag. Varva lasagne, korvgräddssåsen, och den lite tjockare än vanliga bechamelsåsen. Avsluta med lasagneplattor och med att strö på en god riven ost. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Kolla alltid tid och utseende själv för det bästa slutresultatet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.