Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En varm, doftande panna med sås och korv i ett. Vanlig falukorv får ett lyft. Rätten kan även lagas med slantad grillkorv, fläskkött, kyckling eller vad du har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla falukorven. Ansa och strimla purjolöken.
  2. Fräs korv och purjo i oljan. Krydda med curry och låt den fräsa med en stund.
  3. Häll på crème fraiche och rör ner tomatpurén. Låt puttra tills allt är genomvarmt.
  4. Kokt ris är gott till, det är gott med pasta också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 22 maj 2010

    Ser enkelt och gott ut

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.