Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smarrig rätt

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken fräs den i oljan i en kastrull på svag värme. Rör ner risetoch späd på med buljongen. Låt det koka opp bland tomatkrosset och låt allt koka på svag värme under lock ca 20 min, eller den tid som anges på risförpackningen. Dra under tiden av skinet på korven och skär den i strimlor eller bitar. Balnda ner dim i det kokata riset och låt dem bli varma. Smaksätt med sallt och peppar om det behövs

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.