Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvscones med ost och lök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt som utflyktsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, salt och bakpulver . Mixa i smör och häll i filmjölken. Arbeta snabbt ihop till en deg.
  2. Skär korven i strimlor och rödlöken i tunna klyftor. Blanda ner dem i degen. Dela degen i två bitar som plattas ut till runda kakor. Gör några skåror i degen så det blir lätt att dela. Strö över riven ost.
  3. Grädda i ugnen tills sconesen fått färg, ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.