Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvspett med sötpotatis och dipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra spett med sötpotatis och en fräsch dipp med lite sting. Ibland är det enkla godast!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i långa stavar och trä på spett. Skär sötpotatisen i 1 cm tjocka skivor. Pensla med olja. Stek i grillpanna, ca 10 minuter, eller lägg på en ugnsplåt och rosta i ugnen i 10-15 minuter. Salta.
  2. Skala och skär gurkan i små tärningar. Riv limeskal och pressa över saften. Blanda runt med socker. Blanda créme fraiche med sweet chili till en sås.
  3. Stek korvarna i en grillpanna eller på grillen tills de är genomvarma. Servera med gurksalladen, sötpotatis och såsen plus eventuellt en limeklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.