Även om jag sett att det finns en del varianter av denna rätt, så vill jag gärna dela med mig av mitt recept. :) Jag har en "tomatig" variant med mycket färg att erbjuda. Mumsig!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
hej hur gör man redningen med Maizena?
Oj, det är superlätt! Står på paketet t.om. :) Du köper förstås Maizena Redning för ljusa såser. Sedan tillsätter du Maizena-pulvret i kokande vätska under omrörning. Efter någon minut är det färdigrett, ha i redning beroende på hur tjock du vill ha stroganoffen. Fördelen med färdig redning är att den alltid blir klumpfri i motsats till gamla hederliga redningar med mjöl (vilket jag däremot också använder mig av ibland) som kan klumpa sig. Lycka till! :)
Jag tycker att det var gott så jag ger en 4
Riktigt gott :D Använde Pizzakrydda ..