Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvstroganoff med saltgurka

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättemumsig korvstroganoff som aldrig slår fel. Lättlagad dessutom. Behöver varken saltas eller peppras enligt mitt tycke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och koka upp i kastrull tillsammans med en buljongtärning på låg värme.
  2. Under tiden kan du skiva korven i strimlor och steka upp. Rör ner mjölet i korven. Häll sedan ner korven i kastrullen och tillsätt grädden.
  3. Hacka saltgurkan i små tärningar och lägg i kastrullen. Tillsätt tomatpurén och efter det ketschup efter eget tycke.
  4. Servera tillsammans med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.