Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvstubbar med ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Perfekt när barnbarnen kommer

Ingredienser

Instruktioner

Bottna en eldfast smord form med ris. Blanda grädde och chilisås,krydda med salt och vitpeppar. Häll såsen över riset. Skär korven i till stubbar och placera ut i risbädden. Fördela senap och riven ost på stubbarna. Klyfta tomaterna och fördela överst på stubbarna. Gratinera i 225 grader cirka 25 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TweetyPie 16 maj 2008

    Perfekt mat för petiga barn!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.