Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med lökringar och äppelklyftor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med krämig avodakoröra och klyftpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i lite smör tills den börjar bli genomskinlig. Skär äpplena i klyftor och fräs med löken 3-5 minuter. Lägg över i en form och håll varmt i ugnen i 70 grader.
  2. Stek kotletterna i lite smör, ca 3 min per sida. Salt och peppra.
  3. Varva kotletter, lök och äpplen i formen. Garnera ev. med rosmarin.
  4. Guacamole:
  5. Gröp ur avokadorna. Mixa eller mosa med gaffel med citronsaft, vitlök, salt och chilipeppar. Blanda ner crème fraiche och servera genast.
  6. Till detta är det jättegott med klyftpotatis till också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.