Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med persiskt ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna rätt går utmärkt att förbereda i god till och värma vid servering. Det är en spännande kryddning utan att det blir för starkt...en smakrik middag för hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs ris och lök, tillsätt saffran. Späd med buljongen. Koka under lock ca 20 min. Tillsätt russinen mot slutet.
  2. Krydda kotletterna med salt, peppar och curry. Bryn dem. Blanda fruktsaften med soja och worcestershiresås och slå över.
  3. Lägg på lock och efterstek 10-15 min. Strö på nötterna och servera med riset.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • inkrido 14 april 2009

    Jättegott med fruktsafterna till kotletterna + saffransriset! Mums...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.