Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med tabouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kotlett med smak av teriyaki.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna skivor. Vänd i marinaden och grilla eller stek på hög värme.
  2. Fräs bulgur i olja. Späd med vatten och fond. Koka upp. Lyft från värmen och låt svälla under lock i 5 minuter.
  3. Tärna tomaterna fint och blanda med örter, citronsaft och olja. Vänd ner bulgur och smaka av med salt och peppar. Servera med köttet och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.